Anunturi online!

Stiri noi: Gigantul Boeing construieste o noua aeronava 747 Air Force One pentru viitorii presedinti, dar costurile sunt foarte ridicate, depasesc 4 miliarde de dolari, Politica

Image Credits - Sursa imagine: http://image.stirileprotv.ro/
Gigantul Boeing construieste o noua aeronava 747 Air Force One pentru viitorii presedinti, dar costurile sunt foarte ridicate, depasesc 4 miliarde de dolari.

''Actiunile Boeing sunt în scadere cu 1%, după ce presedintele ales Donald Trump a scris pe Twitter ca o comanda pentru o noua aeronava Air Force One ar trebui anulata din cauza costurilor in crestere, transmite MarketWatch''.

Compania Antonov a postat pe Twitter un mesaj in care spune ca Donald Trump poate sa ia în considerare o aeronava pe post de Air Force One construita în Ucraina. Producatorul ucranian s-a oferit sa construiasca noul Air Force One, pe care il va folosi Donald Trump.

Compania Antonov, exista de pe vremea sovieticilor, produce aeronave, reusind sa se mentina si dupa ce Ucraina si-a castigat independenţa în 1991. Compania este renumita pentru construirea celui mai mare avion tip cargo din lume Antonov-225 Mriya, cu 84 m lungime, 18 m inaltime si anvergura aripilor de 88 m inaltime.
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Politica
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici