Anunturi online!

Stiri noi: Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a declarat ieri, ca declaratiile diferitilor oficiali cu privire la sistemul judiciar din Romania, inclusiv interviul pe care presedintele Senatului Calin Popescu-Tariceanu l-a dat postului britanic de stiri BBC, Politica

Image Credits - Sursa imagine: psnews.ro
Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a declarat ieri, ca declaratiile diferitilor oficiali cu privire la sistemul judiciar din Romania, inclusiv interviul pe care presedintele Senatului Calin Popescu-Tariceanu l-a dat postului britanic de stiri BBC, pot afecta nu numai independenta sistemului judiciar, dar si imaginea Romaniei in lume.

Tariceanu a declarat intr-un interviu pentru BBC in data de 5 februarie ca Directia Nationala Anticoruptie (DNA) si servciile de informatii sunt percepute acum ca institutii care nu respecta cadrul legal, care sunt corupte ele insele si folosite ca parghii importante in lupta politica din Romania.

CSM a spus ca astfel de declaratii sunt periculoase, deoarece acestea pot afecta nu numai independenta, imaginea, credibilitatea si prestigiul justitiei, dar, de asemenea, imaginea externa a Romaniei, prestigiul si credibilitatea ei.

Directia Nationala Anticoruptie a cerut recent CSM sa adopte o pozitie mai ferma cu privire la numeroasele atacuri ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Politica
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO