Anunturi online!

Stiri noi: Socialistul Igor Dodon, noul presedinte al Republicii Moldova, si-a inceput cariera politica in Partidul Comunist din Moldova si a devenit deputat in 2009, Politica

Socialistul Igor Dodon, noul presedinte al Republicii Moldova, si-a inceput cariera politica in Partidul Comunist din Moldova si a devenit deputat in 2009. El a parasit gruparea comunista din Parlament si a aderat la Partidul Socialist din Moldova (PSRM).
Si-a inceput cariera politica in timpul regimului comunist al lui Vladimir Voronin, al treilea presedinte al Republicii Moldova din 2001 pana in 2009 si prim-secretar al Partidului Comunist din Republica Moldova din anul 1994.

Dodon a avut intotdeauna o orientare pro-Rusia, chiar si in detrimentul unei relatii cu Uniunea Europeana. In 2014, el a spus ca Moldova ar trebui sa renunte la Acordul de liber schimb si de asociere cu UE pentru a pune capat blocarii exporturilor de produse agroalimentare din Moldova catre Rusia.

In ultima confruntare televizata cu candidatul pro-european Maia Sandu, Dodon a spus ca va face prima vizita oficiala in calitate de presedinte in Rusia, unde va discuta despre reluarea exporturilor si situatia ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Politica
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici