Anunturi online!

Stiri noi: Mihai Chirica, primarul orasului Iasi, a declarat astazi ca solicita abrogarea OUG 13/2017, adoptata de Guvern in ''martea neagra'', si cere demisia ministrului Justitiei, Florin Iordache, Politica

Image Credits - Sursa imagine: moldova24.info
Mihai Chirica, Liderul organizatiei judetene PSD Iasi si primarul orasului Iasi, a declarat astazi intr-o conferinta de presa ca solicita abrogarea OUG 13/2017, adoptata de Guvern in ''martea neagra'', si cere demisia ministrului Justitiei, Florin Iordache.

"Incerc sa transmit un mesaj din calitatea de lider al organizației PSD Iasi si sa propun Guvernului Grindeanu si domnului presedinte Liviu Dragnea urmatorul lucru: sa abroge urgent OUG 13/2017, sa propuna un proiect de lege Parlamentului Romaniei ales pe 11 decembrie, sa faca dezbatere publica, sa consulte specialistii, societatea civila si sa lasam Parlamentul, ca entitate democratica a acestui stat sa decida", a afirmat Mihai Chirica.

El considera ca singurul vinovat de tensiunile create in jurul actelor normative referitoare la situatia din justitie este Florin Iordache, si solicita demisia acestuia.

"De aceea cer public demisia domnului ministru Florin Iordache, ministrul Justitiei pe care il vad singurul om respons ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Politica
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici