Anunturi online!

Stiri noi: Primul ministru Dacian Ciolos a declarat ieri, la o zi dupa alegerile parlamentare, ca in cazul in care un nou guvern este instalat pana la sfarsitul anului, acesta va fi in masura sa aprobe salariul minim promis pentru 2017, Politica

Image Credits - Sursa imagine: http://www.reportervirtual.ro/
Primul ministru Dacian Ciolos a declarat ieri, la o zi dupa alegerile parlamentare, ca in cazul in care un nou guvern este instalat pana la sfarsitul anului, acesta va fi in masura sa aprobe salariul minim promis pentru 2017.

In cazul in care noul guvern este instalat la inceputul anului viitor, actualul guvern va trece o hotarare de guvern pentru a mentine nivelul actual al salariului minim si in 2017.

De asemenea, Ciolos a mai spus ca intr-un context diferit decat cel actual, guvernul sau ar fi stabilit nivelul salariului minim pentru 2017, pana la un nivel similar celui propus de confederatiile sindicale.

In conformitate cu legea in vigoare, Guvernul are obligatia de a stabili pana la sfarsitul anului curent nivelul salariului minim garantat pentru anul urmator.
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Politica
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici