Anunturi online!

Stiri noi: In Republica Moldova cetatenii vor vota cu unul dintre cei doi, Igor Dodon care aste pro Rusia sau Maia Sandu aceasta fiind un politician pro european, Politica

În Republica Moldova drept de vot au 3 milioane de cetăţeni, aceştia sunt aşteptaţi în această zi să se prezinte la urne şiş a voteze cu unul dintre cei doi. Igor Dodon care aste pro Rusia sau Maia Sandu aceasta fiind un politician pro european.

În România la ambasada republici Moldova la Bucureşti sau format cozi, mulţi dintre ei au venit şi din oraşele din apropiere. Aceştia au venit încrezători la vot, pentru ca ţara lor să ea drumul Europei. Traian Băsescu devenind cetăţean moldovean are şi el dreptul la vot, acesta a votat în Republica Moldova. Acesta este un mare susţinător al candidatei Maia Sandu. 4000 de persoane au votat în după-amiaza zilei de azi la Ambasada Moldovei, mult mai multe persoane ca în precedent ani. Cetăţeni moldoveni care se află pe teritoriul ţări noaste îşi vor putea exercita dreptul de vot în oraşe precum Bucureşti, Cluj, Timişoara, Iaşi, Craiova, Suceava, Braşov şi Bacău.

Declaraţia doamnei Maia Sandu a ... continuare stire
Autor: Petrut
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Politica
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici