Anunturi online!

Stiri noi: Noutatea vinului portocaliu este data de prospetimea vinului alb si complexitatea celui rosu. Potrivit la diverse ocazii, cu o popularitate in crestere continua, acesta are toate sansele sa fie bautura anului 2017, Mondene

Image Credits - Sursa imagine: static4.libertatea.ro
Noutatea vinului portocaliu este data de prospetimea vinului alb si complexitatea celui rosu. Potrivit la diverse ocazii, cu o popularitate in crestere continua, acesta are toate sansele sa fie bautura anului 2017.

''Vinul portocaliu se afla acum pe unele dintre cele mai influente liste de vinuri din lume, precum  "Livre du Vin", noteaza Bloomberg''.

"Orange wine" se potriveste foarte bine la platourile de branzeturi, servit alaturi de mancaruri indiene, etiopiene, persane sau marocane.

Vinul portocaliu nu este produs in cantitati mari, nu este gasit intr-un supermarket, ci mai degraba in magazinele de specialitate sau restaurante.

Cunoscut si ca "al patrulea vin", "orange wine", vinul portocaliu, si-a castigat numele datorita culorii.

Diferenta consta in: daca la vinurile pe care le cunoastem separarea sucului de struguri de coaja se face imediat, la vinul portocaliu acestea nu sunt separate.

Coaja strugurelui poate fi pastrata in vin intre o saptamana si un an ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Mondene
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici