Anunturi online!

Stiri noi: Un ofiter de politie din Australia a arestat un roman despre care se crede ca ar face parte dintr-un grup de infractori specializati in furtul de la bancomate, Mondene

Un ofiter de politie din Australia a arestat un roman despre care se crede ca ar face parte dintr-un grup de infractori specializati in furtul de la bancomate.
Cercul de infractori, ai carui membrii sunt din Romania, Bulgaria si Ungaria, a reusit sa fure in ultimele sase luni bani in valoare estimata de circa 400.000 de dolari australieni (aproximativ 300.000 USD) de la victimele lor din Australia.

Momentul in care romanul fura bani de la ATM, precum si momentul arestarii sale, au fost surprinse de o camera de supraveghere instalata in imediata apropiere. Barbatul, care era imbracat obisnuit, este filmat cum incearca si apoi arunca la gunoi carduri bancare. La scurt timp, soseste ofiterul de politie, care ii cere sa-si scoata peruca, palaria si vesta, iar apoi il aresteaza.

Potrivit politiei din Australia, dispozitivele de inselatorie utilizate de infractori sunt din ce in ce mai avansate tehnologic.
"Componentele pe care le utilizeaza sunt mai usor de ascuns si mai greu de det ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Mondene
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici