Anunturi online!

Stiri noi: Presedintele Statelor Unite Barack Obama si sotia sa Michelle au gazduit marti seara ultima cina de stat la Casa Alba, Mondene

Presedintele Statelor Unite Barack Obama si sotia sa Michelle au gazduit marti seara ultima cina de stat la Casa Alba. Ei au cinat in compania primului ministru Matteo Renzi si a sotiei acestuia Agnese Landini.
In cei opt ani ca Prima Doamna, Michelle Obama a uimit lumea cu tinutele sale de moda, uneori riscante, dorind sa sprijine noi designeri, schimband deseori rochiile scurte cu cele lungi sau pe cele drepte cu cele normale.

Asa a procedat si seara trecuta, cand a imbracat o rochie facuta la comanda, de culoare trandafir auriu, semnata Versace.
Intr-o declaratie facuta de designerul Donatella Versace, aceasta scria ca este "umila si onorata" ca are oportunitatea de a o imbraca pe Prima Doamna a Statelor Unite Michelle Obama.

Designerul a mai spus ca ii multumeste Primei Doamne pentru toate lucrurile care le-a facut pentru America si pentru restul lumii, pentru femeile din Statele Unite si pentru cele din toata lumea.
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Mondene
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici