Anunturi online!

Stiri noi: Tema Hotelului de Gheata de la Balea Lac din acest sezon. Primul Hotel de Gheata din Romania a fost ridicat in iarna 2005-2006, a avut forma circulara, compus din 8 camere cu paturi duble, Mondene

Primul Hotel de Gheata din Romania a fost ridicat in iarna 2005-2006, a avut forma circulara, compus din 8 camere cu paturi duble. A fost vizitat de 3000 de turisti din tara si strainatate. Popularitatea hotelului a crescut ajungand la 8.000 vizitatori.
“Proiectul de Marketing Turistic Hotel of Ice - Balea Lac isi propune ca principal scop promovarea potenţialului turistic din Masivul Fagaras, crearea şi dezvoltarea unui brand turistic puternic pentru Balea Lac”, spune Lidia Badila, purtator de cuvant Hotel of Ice.

Promovarea zonei Balea Lac–Transfagarasan, prin acest proiect a facut ca numarul turistilor sa ajunga anual la 30.000. Acest proiect isi propune promovarea turismului din Masivul Fagaras .
Tema Hotelului de Gheata de la Balea Lac din acest sezon va fi "Cinema on Ice”, iar cele 14 camere vor fi decorate cu personaje din filme celebre.

Proiectul a fost terminat si urmeaza sa inceapa constructia. "In hotelul de gheata de la Balea Lac vor fi amenajate 14 cam ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Mondene
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici