Anunturi online!

Stiri noi: Alexandra Popescu isi face orice moft din salariu, Mondene

Image Credits - Sursa imagine: stirimondene.eu
Alexandra Popescu este una dintre cele mai cunoscute femei de televiziune de la noi. Ea prezinta stirile sportive la postul de televiziune Dolce Sport. Dupa felul in care se imbraca si excursiile in care merge, se pare ca prezentatoarea are un salariu foarte bun.
La sfarsitul saptamanii trecute, fosta stirista de sport de la Realitatea TV s-a relaxat pe plaja Caelia din Mamaia. Plaja Caelia este o plaja scumpa, cunoscuta drept "plaja milionarilor". Prezentatoarea nu era singura, ci era insotita de doua prietene.
Dupa cum se vede, Alexandra Popescu isi permite orice din salariu de la televiziune. Garderoba acesteia reprezinta o comoara deoarece hainele si accesoriile pe care le poarta sunt foare scumpe, unele chiar mii de euro. Astfel, Alexandra Popescu se poate mandri cu o geantă Celine de aproximativ 3.000 de euro, o curea Hermes de 600 E, ghete Isabel Marant de 500 euro, geantă Chanel Boy estimată la 3.500 E, pantofi Louboutin de 600 E sau o rochie Hervé Léger, de 1.300 E si cu multele calatorii facute in afara tarii.
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Mondene
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici