Anunturi online!

Stiri noi: Australianul Russell Crowe, 52 de ani, unul dintre cei mai mari actori din lume si Terri Irwin, 52 ani, indragita australianca s-ar putea casatori., Mondene

Australianul Russell Crowe, 52 de ani, unul dintre cei mai mari actori din lume si Terri Irwin, 52 ani, indragita australianca, vaduva "Vanatorului de crocodili" - Steve Irwin, s-ar putea casatori.

Chiar daca multor fani le este greu sa inteleaga legatura lor, ei planuiesc o mica ceremonie la sfarsitul anului 2018. Este cu adevarat incredibil cum doi oameni foarte indragiti de public se intalnesc, se indragostesc si apoi se casatoresc.
"Australian Zoo" confirma relatia celor doi si planurile lor de a se casatori.

Se pare ca Terri si Russell sunt impreuna de ceva timp si au dorit sa tina secreta relatia lor fata de fanii din toata lumea. Conform unei surse, se pare ca Terri a fost cea care a tinut mai mult la relatia secreta si tot ea doreste acum sa o faca publica cat mai repede.

"Uimitor", spune o publicatie locala, este ca la zece ani de la moartea sotului sau, Terri Irwin isi gaseste din nou dragostea. Fiica ei, Bindi Irwin de 18 ani, a postat pe Twitter "Vei fi eroul me ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Mondene
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici