Anunturi online!

Stiri noi: Rafael Garay, economist celebru în Chile, vedeta de televiziune, a fost dat in urmarire internationala din luna septembrie, dupa ce ar fi fugit cu 920 de milioane de dolari, Mondene

Rafael Garay, economist celebru în Chile, vedeta de televiziune, a fost dat in urmarire internationala din luna septembrie, dupa ce ar fi fugit cu 920 de milioane de dolari. Sud-americanul a fost cautat în Olanda, Franta si Thailanda.
In Chile este o persoana foarte cunoscuta are programe de radio si ziare, reusea sa atraga oamenii obisnuiti prin felul cum explica notiunile economice.

Barbatul in varsta de 41 de ani a fost prins in Romania, la Brasov, unde faimosul economist din Chile a depus actele pentru a se casatori cu o romanca. Pe iubita din Romania a prezentat-o „my Russian girl” (iubita mea rusoaica), pe care a cunoscut-o in Japonia, si urma sa se casatoreasca in Romania. In presa chiliana se vorbeste despre o alta poveste de dragoste cu o infirmiera, care ar fi gravida.

Mai multe televiziuni din Chile au venit in Romania pentru a transmite despre el, Rafael Garay a tinut o conferinta de presa la adresa unde sta in arest la domiciliu in Brasov.
„Politistii, ca ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Mondene
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici