Anunturi online!

Stiri noi: Printul Harry recunoaste ca are o relatie si ca traieste o frumoasa poveste de dragoste cu actrita Meghan Markle, Mondene

Printul Harry traieste o frumoasa poveste de dragoste cu actrita Meghan Markle.
Se zvoneste ca cei doi s-ar fi intalnit pentru prima data in luna Mai anul curent in Toronto, Canada. La acea vreme, printul Harry promova jocurile paralimpice Invictus care vor avea loc in 2017, iar Meghan filma serialul TV, Suits.

Conform unei publicatii engleze, perechea isi propune sa dezvolte relatia pas cu pas. O sursa spunea "Nu a mai fost atat de fericit de multi ani". "Harry tine foarte mult ca relatia lor sa ramana una secreta, dar stie ca in final, publicul tot va afla de povestea lor de dragoste".

Publicatia Insider spune ca "este prea devreme pentru a spune daca relatia lor va fi pe termen lung, dar cine stie". Pentru moment ei isi construiesc relatia pas cu pas si vor vedea cum va evolua".
Un purtator de cuvant al casei regale Kensington Palace a refuzat sa comenteze cu privire la "chestiuni private", iar apropiatii lui Meghan nu au dorit, de asemenea, sa ofere declaratii.

Actrita, ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Mondene
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici