Anunturi online!

Stiri noi: Celebra formatie engleza de rock alternativ Placebo a adaugat Romania la Placebo World Tour. Trupa va concerta pe Arenele Romane din Bucuresti, in data de 28 iunie, Mondene

Image Credits - Sursa imagine: maximumrock.ro
Celebra formatie engleza de rock alternativ Placebo a adaugat Romania la Placebo World Tour. Trupa va concerta pe Arenele Romane din Bucuresti, in data de 28 iunie.

Placebo a mai concertat anterior in Romania in anii 2006, 2009 si 2012.

In cadrul concertului din acest an organizat in Bucuresti, fanii trupei vor avea ocazia de sa asculte hit-uri cum ar fi Pure Morning, Bitter End, Every Me And Every You si Teenage Angst.

Anul acesta, Placebo aniverseaza 20 de ani de existenta, iar cu aceasta ocazie ei au lansat albumul retrospectiva numit "A Place For Us To Dream – 20 Years Of Placebo" (in traducere: Un loc pentru noi sa visam - 20 de ani de Placebo), care include si single-ul "Jesus' Son".

Placebo este o trupa de rock alternativ din Londra, formata din cantaretul-chitaristul Brian Molko si chitaristul-basistul Stefan Olsdal. Albumul de debut al trupei, autointitulat, a fost lansat in 1996, ajungand pe pozitia 5 in UK Albums Chart. Albumul a inclus mai multe single-uri de ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Mondene
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici