Anunturi online!

Stiri noi: Cantareata romanca Miruna Manescu va reprezenta Elvetia la editia din acest an a Eurovision Song Contest, impreuna cu grupul de muzica Timebelle, Mondene

Image Credits - Sursa imagine: blogspot.com
Cantareata romanca Miruna Manescu va reprezenta Elvetia la editia din acest an a Eurovision Song Contest, impreuna cu grupul de muzica Timebelle.

Miruna Manescu este solista de la Timebelle, care a castigat selectia nationala elvetiana pentru Eurovision Song Contest 2017. Grupul vor melodia "Apollo" la Kiev, orasul in care va avea loc competitia in luna mai.

"Am castigat! Voi reprezenta Elvetia la Eurovision alaturi de trupa mea iubita Timebelle. Sunt foarte mandra. Simt ca meritele imi sunt in sfarsit recunoscute.

Multumesc familiei mele si prietenilor dragi care ne-au sustinut. Sper din suflet ca si Romania va incepe sa sustina artistii pe care ii are. Ne vedem in mai la Kiev", a scris artista pe pagina de Facebook.

Selectia elvetiana pentru Eurovision Song Contest a inceput in septembrie si doar sase artisti au ajuns in finala evenimentului. Miruna Manescu si Timebelle au reusit sa devina castigatori.

Ei vor participa la cea de a doua semifinala a concursului Eurovis ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Mondene
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici