Anunturi online!

Stiri noi: Cristi Borcea a fost dus de urgenta la Spitalul Floreasca. In dimineata zilei de marti acesta a fost scos din Penitenciarul Jilava si dus la Spital pentru anumite investigati medicale la picior, Mondene

Image Credits - Sursa imagine: spynews.ro
Milionarul Cristi Borcea a fost dus de urgenta la Spitalul Floreasca, acesta a simtit niste dureri la unul din picioarele sale. In dimineata zilei de marti acesta a fost scos din Penitenciarul Jilava si dus la Spital pentru anumite investigati medicale la picior, aceste probleme medicale nu se puteau face in spitalul penitenciarului aflat in interiorul acestuia.

In anul 2012, Cristi Borcea, a suferit o operatie destul de grea la inima la spitalul de urgenta Floreasca din Bucuresti, acesta a avut o artera coronara blocata . Corpul uman are doua artere coronare, dreapta si stanga.
Aceasta interventie a avut loc cu o saptamana inainte ca acesta sa afle sentinta din dosarul transferurilor sentinta a fost data de Tribunalul Bucuresti.

În martie 2012, fostul preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a fost operat pe cord la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, de către doctorul Şerban Brădişteanu. Borcea a fost supus unei intervenţiii de by-pass pe o arter ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Mondene
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici