Anunturi online!

Stiri noi: O alta vedeta de la noi este insarcinata, Mondene

Image Credits - Sursa imagine: libertatea.ro
O alta actrita de la noi este insarcinata. Este vorba de Jojo care este nerabdatoare sa devina mama pentru a doua oara. De data aceasta ea va avea o fetita, iar tatal copilului este actorul Paul Ipate, iubitul acesteia.
Ca si la prima sarcina cand Jojo si-a visat baiatul inainte de a se naste si de aceasta data, actrita a facut cunostinta cu micuta care se va naste in curand.
„Azi-noapte am visat că pășeam printre ghirlande de flori și lumânări parfumate într-un loc unde era foarte multă lume. Eram câțiva prieteni și multe figuri cunoscute, însă eu mergeam încet și dădeam la o parte fiecare ghirlandă florală care îmi ieșea în cale. Am căutat semnificația. Am găsit că o femeie care visează ghirlande de flori va rămâne însărcinată. Rezolvat! Și că cel/cea care are acest vis va depăși o perioadă de dificultăți. (Nu știu care sunt ale mele, însă e bine că le depășesc)”, a scris Jojo pe blog.
„De când am rămas gravidă mi-am visat și fetița. A fost cel mai frumos vis din lume! Cât am fost gravidă cu Achim am visat un bebeluș brunet, cu ochii verzi. Achim e blond închis cu ochii căprui :) Dar, uneori, lucrurile din vis chiar par să aibă o semnificație care are corespondență în viața reală”, a mai relatat ea.
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Mondene
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici