Anunturi online!

Stiri noi: Daniel Negreanu, cel mai bun jucator de poker din lume a strans o avere colosala, bani pe care ii cheltuie in capitala distractiei mondiale, Mondene

Daniel Negreanu, cel mai bun jucator de poker din lume, a strans o avere colosala, bani pe care ii cheltuie in capitala distractiei mondiale.
Mai nou, romanul se pare ca traieste o idila cu o celebra actrita de la Hollywood.

El mai viziteaza Romania doar pentru interviuri, dar spune ca nu s-ar mai intoarce niciodata. Este de inteles, pentru ca in Las Vegas are tot ce-si poate dori: bani, faima si adrenalina.
Desi parintii lui au emigrat in Canada, Kid Poker, cum a fost poreclit, locuieste in Statele Unite, acolo unde au loc cele mai multe competitii de gen. Daniel Negreanu este foarte priceput la acest joc, drept pentru care si-a deschis si o scoala pentru a-i invata si pe altii din secretele lui.

Foarte putina lume stie ca in ultima vreme Daniel a decis sa se implice in actiuni caritabile, iar de notorietate s-a folosit pentru a se implica in actiuni ale societatii civile.
In viata sa personala, se pare ca traieste o adevarata idila cu actrita Jennie Garth, cunoscuta pentru r ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Mondene
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici