Anunturi online!

Stiri noi: Presa internationala scrie despre fiica secreta a regretatei Lady Diana si Printul Charles, care este la New York, seamana foarte bine cu cea care a fost numita ''printesa inimilor'', Mondene

Presa internationala scrie despre fiica secreta a regretatei Lady Diana si Printul Charles, care este la New York, seamana foarte bine cu cea care a fost numita ''printesa inimilor''. Casa Britanica a vrut sa fie sigura ca Diana poate avea copii, viitoarea mireasa a fost supusa unor controale de specialitate. Medicii au prelevat ovule, pe care apoi le-au fecundat cu sperma Printului Charles. Un medic a furat un ovul, l-a implantat sotiei sale si asa s-a nascut Sarah, fiica secreta.

Printul William din momentul in care a aflat a dorit sa-si cunoasca ''sora''. Cu cateva luni in urma cand a efectuat o vizita in SUA, printul William urma s-o intalneasca pe ''sora'' lui, pana la urma la intalnire s-a dus sotia Catherine, care a ramas surprinsa de asemanarea lui Sarah cu Lady Di.

Presa internationala scrie ca la sugestia fiului sau si Printul Charles s-a vazut cu presupusa lui fiica dar a refuzat sa faca testul de paternitate. Intalnirea a avut loc in mare secret.
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Mondene
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici