Anunturi online!

Stiri noi: Delia a pierdut o mare suma de bani! Artista este suparata chiar acum, in preajma sarbatorilor de iarna!, Mondene

Image Credits - Sursa imagine: cugetliber.ro
Un mic istoric despre frumoasa noastra cantareata. Delia Matache este nascuta pe data de 7 februarie 1982 (34 de ani) Ea a deputat la sfarsitul anilor 90, ea a facut parte din trupa N&D (aceasta a parasit trupa in anul 2003).

In prezent ea este jurat la emisiunile “Iumor” si “X Factor”, fiind singura jurata cu studii muzicale. In anul 2012 aceasta se casatoreste cu Razvan Munteanu un renumit om de afaceri, acesta a devenit la scurt timp manager-ul ei.Delia Matache este una dintre cele mai indragite artiste din tara noastra, ea a avut melodii care au ajuns mereu in top.

Se pare ca frumoasa blonda in preajma sarbatorilor a suferit anumite probleme financiare. Decursul Deliei in ultimi ani a fost unul magnific, ea este jurat la emisiunea “X Factor” de pe antena 1, iar in ultimi doi ani ea face parte si din juriul de la “Iumor” sa nu uitam nici de meseria acesteia de artist muzical de top, scoate mereu melodii de top si nici concertele din toata tara nu lipsesc.

... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Mondene
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici