Anunturi online!

Stiri noi: Cristina Spatar traieste o frumoasa poveste de dragoste cu un barbat care ia fost aproape in ultimul timp, a ajutat-o sa treaca mai usor de divort, Mondene

Cristina Spatar traieste o frumoasa poveste de dragoste cu un barbat care ia fost aproape in ultimul timp, a ajutat-o sa treaca mai usor de divort. Tanarul Tibi Varzaru este antrenorul de fitness a mai multor vedete, a fost vazut de multe ori in compania uneia dintre fiicele lui V. Tudor, se vorbea chiar ca se pregatesc de nunta. Aceasta relatie nu a fost pe placul lui V. Tudor.

Situatia s-a schimbat de atunci, cantareata a divortat in luna august, de omul de afaceri Alin Ionescu, cei doi au doi copii care au ramas la Cristina.
Tibi si Cristina se cunosc dinainte de divort, cei doi erau impreuna la diverse evenimente fara sa dea de banuit, relatia lor fiind cunoscua mai mult ca o prietenie.

Cristina Spatar nu a avut probleme cu kilogramele, dar isi dorea un posterior care sa atraga atentia.Cu ajutorul unui bun antrenor si aparate de ultima generatie a ajuns sa aiba posteriorul mult ravnit, tehnologia si sportul fac minunile dorite de oricine.

Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Mondene
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici