Anunturi online!

Stiri noi: A murit Radu Beligan, Mondene

Image Credits - Sursa imagine: cotidianul.ro
Astazi 21 iulie 2016, Radu Beligan, unul dintre cei mai mari actori ai Romaniei s-a stins din viata la spitalul Elias, in urma unui stop cardio-respirator, la varsta de 97 de ani. De astfel, el a fost actorul care a trait cel mai mult, iar la varsta de 95 de ani chiar a primit din partea Cartii Recordurilor Guiness, titlul de cel mai longeviv actor inca in activitate pe scena de teatru.

Actorul a mai avut probleme de sanatate in ultimii sai ani de viata. Anul trecut, in luna noiembrie a fost internat in spital din cauza unor infectii urinare, iar din aprilie 2016 a anuntat ca are anumite probleme cu vocea, lucru care l-a facut sa renunte la activitatea sa din teatru.
A iubit foarte mult aceasta lume a teatrului, mai bine de 75 de ani si-a petrecut-o pe scena. Tot prin munca pe data de 14 decembrie 2015 si-a sarbatorit implinirea varstei de 97 de ani.

In amintirea sa, o piateta din Bucuresti ii va purta numele. Aceasta va fi in apropierea Ministerului Agriculturii, vis-a-vis de T ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Mondene
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO