Anunturi online!

Stiri noi: La Mangalia se va desfasura traditionalul eveniment Zilele Toamnei, organizat de primaria din localitate, Lifestyle

La Mangalia se va desfasura in perioada 5-9 octombrie traditionalul eveniment Zilele Toamnei, organizat de primaria din localitate. Potrivit reprezentantilor institutiei publice, toti cei care doresc sa isi expuna marfurile la acest targ, fie ca este vorba despre persoane fizice, fie juridice, pot sa solicite acest lucru primariei, dar nu mai tarziu de 3 octombrie.

Pentru a putea participa la eveniment si a putea inchiria un stand, este nevoie de o cerere scrisa, in care cei interesati trebuie sa descrie tipul de constructie in care doresc sa expuna (taraba, cort, chiosc, rulota etc.) cu conditia ca aceasta sa nu depaseasca 5 metri patrati. Tot in cerere trebuie specificata categoria de produse ce urmeaza a fi comercializata, (produse alimentare traditionale preambalate, produse conservate sau care nu solicita condiții speciale de pastrare, legume, fructe, produse din legume/fructe etc.).

Alte documente atasate cererii sunt: certificatul de inregistrare al firmei; certificatul ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Lifestyle
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici