Anunturi online!

Stiri noi: Vraci moderni si idei sclipitoare de afaceri pe care putini dintre noi le dibuim adevarata fata a excrocheriei, Lifestyle

Update din: 14 August 2013

Se spune ca orice afacere îsi are începutul cu o idee sclipitoare. Cum aceasta de multe ori întârzie sa-si faca aparitia, multi îsi imita semenii mai luminati sau cauta raspunsul în carti de dezvoltare personala ca cele ce au invadat tarabele si pe la noi. Întrebarea care urmeaza este daca acestea chiar îi ajuta pe oameni sau sunt doar un soi de afacere profitabila pentru cei ce le scriu.

Un exemplu îl constituie doamnei Carmen Hara ce sustine ca poate vedea în viitor. Povestea îti trezeste curiozitatea si te intriga. Este însa ceva adevarat în aceste afirmatii? Te duce cu gândul la vrajitoarea ce-si vede viitorul în globul de cristal sau îsi vinde elixirul tineretii. Nu ai cum sa verifici daca are vreun efect dar faptul ca ti l-ai procurat te face sa te simti fericit, precum câinele lui Pavlov. Pare o mica escrocherie ce are sanse sa prinda multi naivi în lat.

Vracii moderni, sunt poate mai abili decât cei din Evul Mediu, inventiv ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Lifestyle
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici