Anunturi online!

Stiri noi: Conform Institutului Pantone culoarea anului 2017 este desemanata a fi verdele crud. Aceasta duce cu gandul la natura si are ca semnificatie conexiunea cu aceasta, Lifestyle

Conform Institutului Pantone culoarea anului 2017 este desemanata a fi verdele crud. Aceasta duce cu gandul la natura si are ca semnificatie conexiunea cu aceasta.

Anul trecut a predominat in moda rozul si tonurile pastelate, insa expertii ne sfatuiesc sa includem in acest an tonurile axate pe verde deschis, acesta fiind trendul declarat oficial.

Pe langa verdele in garderoma, stil vestimentar si de ce nu in stilul de amenajare al locuintelor, sa nu uitam de tonurile indraznete si stralucitoare. Imbinarea celor doua dand un aspect fresh dar si glamour in acelasi timp.

Mai putem integra nuantele de verde bineinteles si in accesoriile tinutelor, acestea dand mereu un aspect sic oricarei aparitii.

Verdele Greenery a depasit celelalte noua nominalizari - Primrose Yellow ( galben canar), Pale Dogwood (beige rozaliu pudrat), Hazelnut (nuanţa laptelui cu cacao), Island Paradise (bleu pastelat), Flame (oranj aprins), Pink Yarrow (ton de magenta), Niagara (albastru calm), Kale (ve ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Lifestyle
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici