Anunturi online!

Stiri noi: Sfintii Constantin si Elena, rememorari uneori dureroase si pline de amintiri, o copilarie frumoasa si o batranete amara, Lifestyle

Update din: 21 Mai 2013

Prin Alexandria in anii ’80. Un oras linistit fara evenimente deosebite.

Am 6 ani si sunt in casa bunicilor. O casa obisnuita, simpla, fara pretentia de loc memorabil. Taticu vine langa mine, ma ia in brate si ma saruta dulce pe frunte. Este bunicul meu drag care m-a iubit mult de tot. Fara limite. Niciodata nu i-am spus “Te iubesc taticule!” Acum spun asta si poate de acolo de unde se afla citeste ce scriu aici. Acum plang!

Bunicuta mea care uneori era putin rea, putin buna, mai mult iubitoare. Ma duceam la ea si imi puneam capul in poala ei si imi mangaia parul. Si ma iubea, pentru ca asa era ea, iubea fara motiv, pur si simplu, fara sa aleaga pe cine!

Ma trezeam dimineata si-i vedeam langa mine pe amandoi. Si pe matusa mea care de cate ori venea de la munca ma lua in brate si ma mangaia. Ca pe copilul ei!

Mai tarziu plecam la Florin sau la Gigi si ma jucam pana dupa amiaza cand plecam uneori la garla. Raul Vedea este la doi pasi, doua str ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Lifestyle
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
Website realizat in memoria scumpilor mei bunici