Anunturi online!

Stiri noi: In lume sunt cinci zone in care s-a obsevat ca oamenii traiesc mai mult, acestea se numesc Zone Albastre. Zonele au fost identificate pentru prima oara de Dan Buettner gratie colaborarii sale cu National Geographic, Lifestyle

Image Credits - Sursa imagine: ecomagazin.ro
In lume sunt cinci zone in care s-a observat ca oamenii traiesc mai mult, acestea se numesc ''zone albastre''. Zonele au fost identificate pentru prima oara de Dan Buettner gratie colaborarii sale cu National Geographic, si sunt: Okinawa in Japonia; Sardinia in Italia; Loma Linda in California; Peninsula Nicoya in Costa Raca si Ikaria in Grecia.” Un rolul important in determinarea longevitatii sunt obiceiurile alimentare comune fiecare dintre ele reflecta un tipar alimentar similar.

Insula Icaria,o insulita greceasca din Nordul Marii Egee, este cea mai noua zona albastra a lumii, nonagenarii sunt un lucru foarte comun. Numarul de ani pe care-i traim depinde de genele noastre in proporţie de 20%, spune Buettner. Restul depinde de stilul de viata. "Locuitorii de aici au gradini", spune el, de exemplu. "Daca merg la biserica, daca merg la casa prietenilor lor sau oriunde altundeva pentru ei înseamna o ocazie de a merge pe jos.

Aceste plimbari inseamna arderea mai multor calo ... continuare stire
Autor: maria
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Lifestyle
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici