Anunturi online!

Stiri noi: Est-europenilor le place sa mearga la cumparaturi, spune un studiu realizat de GfK. Noua din zece persoane prefera sa aiba aceasta activitate, iar romanii se pozitioneaza primii in acest clasament, Lifestyle

Image Credits - Sursa imagine: ziarmm.ro
Est-europenilor le place sa mearga la cumparaturi, spune un studiu realizat de GfK. Noua din zece persoane prefera sa aiba aceasta activitate, iar romanii se pozitioneaza primii in acest clasament.

In Republica Ceha, Slovacia si Austria, sapte din zece oameni gasesc distractiv mersul la cumparaturi, iar aceasta cota scade pana la aproximativ 50% in Bulgaria.

Cu toate acestea, 35% dintre cumparatorii din Romania se simt presati de timp atunci cand fac cumparaturile de zi cu zi. Acest lucru ar putea fi influentat si de insuficienta dezvoltare a comertului modern de proximitate, in comparatie cu Austria, potrivit GfK.

Cand vine vorba de listele de cumparaturi, sapte din zece bulgari au una atunci cand fac cumparaturi, ponderea fiind mai mica in Romania, unde doar jumatate dintre cumparatori isi fac astfel de liste. Mai mult decat atat, numarul lor este pe un trend descendent in Romania.

De asemenea, studiul arata ca cei mai multi dintre cumparatorii bulgari si romani reusesc s ... continuare stire
Autor: George
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Lifestyle
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici