Anunturi online!

Stiri noi: Therme Bucuresti este cel mai mare Therme din Europa, cu o suprafata totala de 34.000 mp si o capacitate de 4.000 de persoane simultan, Lifestyle

Therme Bucuresti este cel mai mare Therme din Europa, cu o suprafata totala de 34.000 mp si o capacitate de 4.000 de persoane simultan; gazduieste cea mai mare gradina botanica din Romania cu peste 800.000 plante.
Pe 1 decembrie Therme Bucuresti inaugureaza prima biblioteca de sare din Romania si cel mai mare spatiu de joaca pentru familie.
Spatiul se intinde pe o suprafata de 4.000 mp, construit din sare de Himalaya cu doua zone una pentru jocuri interactive si una pentru lectura.

La constructia salii sau folosit 40 tone de sare, fiind cea mai mare constructie de sare de Himalaya din Europa. Sarea de Himalaya este considerata cea mai pura sare din lume, are proprietati benefice pentru organism: stimuleaza circulatia, elimina toxinele din corp, scade tensiunea arteriala, calmeaza durerile musculare, reduce efectul dureros al artritei etc.

Suprafata inverzita a complexului a crescut, numarul palmierilor a ajuns la 1400, printre ei se numara si raritati.
Therme Bucuresti gaz ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Lifestyle
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici