Anunturi online!

Stiri noi: Este cunoscuta pasiunea motanilor pentru marcarea teritoriului. Este greu sa-i dezobisnuiesti, nici sterilizarea nu da rezultate si nici folosirea spay-lui de la farmaciile veterinare, Lifestyle

Este cunoscuta pasiunea motanilor pentru marcarea teritoriului. Este greu sa-l dezobisnuiesti, nici sterilizarea nu da rezultate si nici folosirea spay-lui de la farmaciile veterinare.
Se pot prepara in casa cateva solutii naturale ieftine care fac ca pisoiul s-o ia la fuga.

In 200 ml de apa se pun cateva picaturi de uleiuri esentiale de portocal, mandarina, grapefruit sau de lavanda, se amesteca bine sticla si se pune intr-un pulverizator si se stropesc zonele unde pisoiul ridica piciorul din spate.
Coaja citricelor are acelasi efect cand sunt proaspete, cand sunt uscate se pot macina si apoi se presara pe marginea pamantului din ghivecele cu flori, va tine motanul la distanta. Ghivecele de flori pot fi protejate cu zatul de cafea amestecat cu bicarbonat de sodiu. Zonele vizate de pisoi se pudreaza cu naftalina, operatiunea se repeta dupa fiecare curatenie, granulele de naftalina pot fi puse pe langa ghivecele cu flori.

O alta metoda, apa calda in care s-au pus 2 linguri de p ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Lifestyle
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici