Anunturi online!

Stiri noi: Statiunile montane de pe Valea Prahovei, cum ar fi Sinaia, Busteni si Predeal, sunt unele dintre cele mai populare destinatii locale pentru vacanta de iarna, Lifestyle

Statiunile montane de pe Valea Prahovei, cum ar fi Sinaia, Busteni si Predeal, sunt unele dintre cele mai populare destinatii locale pentru vacanta de iarna.
Mai mult de 90% din locurile de cazare de pe Valea Prahovei au fost deja rezervate pentru Craciun si Revelion, potrivit unei declaratii din partea Asociatiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului din judetul Prahova.

Petrecerile tematice pentru Anul Nou organizate de hoteluri si restaurante au o multime de fani. Aceste tipuri de petreceri ofera sansa de a petrece o noapte speciala intr-o atmosfera similara cu perioada interbelica, pe ritmuri de muzica disco sau intr-o atmosfera de teatru. O astfel de petrecere de Revelion ar putea costa pana la 1.200 de lei de persoana.

Dragos Raducan, vicepresedinte al Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc - F.P.T.R. a declarat la inceputul acestei luni ca cererea de cazare in statiunile de pe Valea Prahovei si Poiana Brasov este de doua ori mai mare decat oferta.

Anul tre ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Lifestyle
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici