Anunturi online!

Stiri noi: Jucariile inteligente care pot interactiona cu copiii ii pot spiona, avertizeaza mai multe organizatii care militeaza pentru drepturile consumatorilor, Lifestyle

Image Credits - Sursa imagine: http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/
Jucariile inteligente care pot interactiona cu copiii ii pot spiona, avertizeaza mai multe organizatii care militeaza pentru drepturile consumatorilor. Papusa My Friend Cayla şi roboţelul I-QUE, sunt jucariile care pot vorbi cu cei mici si apoi conversatiile sunt trimise catre serverele producatorilor. Informatiile care ajung pe servele producatorilor sunt legate de familie sau coordonate geografice.

Producatorii se motiveaza ca ar avea nevoie de aceste informatii pentru asi perfectiona produsele, nu stim cat de sigure sunt serverele pe care sunt stocate aceste informatii. Jucariile care pot fi conectate la internet pot fi vulnerabile la atacuri informatice.

Cumparatorii nu sunt informati in legatura cu stocarea informatiilor. Organizaţiile: Electronic Privacy Information Center, Campaign for Commercial Free Childhood, Center for Digital Democracy şi Consumers Union, au trimis o plangere la Federal Trade Commission din SUA.

Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Lifestyle
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici