Anunturi online!

Stiri noi: Numita si boala celiaca intolerantia la gluten se declanseaza la cei predispusi genetic in urma consumului de cereale, Lifestyle

Numita si boala celiaca intolerantia la gluten se declanseaza la cei predispusi genetic in urma consumului de cereale.Specialistii nutritionisti recomanda efectuarea unor teste in paralel cu endoscopia digestiva pentru a afla daca pacientul are intoleranta la gluten.

O serie de simptome precum balonare, flatulenta, dureri abdominale, constipatie, stari de oboseala, indigestie, duc la gandul de intoleranta la gluten.
Trebuie renuntat total la consumul de sucuri carbogazoase, care nu au nici un aport de vitamine si minerale, fiind preparate din apa filtrata, agenti aromatizati, zaharuri rafinate, cafeina.

Persoanele care consuma 330ml de astfel de bautura se ingrasa lunar cu o jumatate de kilogram; creste riscul de obezitate si diabet.

Dieta disociata 3+3 este indicata pentru sanatate, cu efecte pozitive asupra metabolismului dupa inceperea regimului. Principiile de baza ale dietei sunt:
1. nu se combina produsele vegetale cu cele de origine animala;
2. trei mese principale s ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Lifestyle
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO