Anunturi online!

Stiri noi: Conferinta Internationala a masonilor va avea loc la Bucuresti in luna noiembrie, Lifestyle

In perioada 4 - 6 noiembrie 2016, la Bucuresti va avea loc o conferinta internationala a masonilor numita" Drumul Balcanilor catre Europa". Aceasta intalnire a masonilor va avea loc in amfiteatrul Hotelului Novotel si sunt asteptati peste 150 de masoni, academicieni, istorici si reprezentanti ai societatii civile din tari ale Europei de Est si din Balcani. Conferinta care va avea loc este a III-a Intalnire a Uniunii Masonice Balcanice, la Bucuresti si scopul acesteia este de a discuta problemele cu care se confrunta tarile balcanice. De astfel, in cadrul conferintei se vor dezbate diverse alte probleme foarte importante pentru omenire, dintre care situatia socio-economico-politica din regiune, pericolul si amenintarile celor de la Rasarit si siguranta energetica. Alte aspecte care vor fi dezbatute la aceasta manifestare vor fi lupta impotriva coruptiei, geopolitica, principiile democratiei.
Organizatoarea evenimentului este Fundatia Solidaritatea Culturala Romana Ars XXI, in colaborare cu Marea Loja Feminina a Romaniei.

Dr. Anca Nicolescu, vicepresedintele Fundatiei Solidaritatea Culturala Romana Ars XXI a declarat ca “Tarile din Balcani traiesc amenintari reale care vin din Orientul Mijlociu, fiind practic un tampon intre Europa Centrala si de Vest si Orientul Mijlociu si este nevoie urgenta de o strategie atat a Uniunii Europene, a Consiliului Europei, cat si a NATO pentru a remedia vulnerabilitatile Flancului Estic. Paleta de discutii va fi una generoasa, pornind de la importanta democratiei pentru dezvoltarea tarilor balcani in ultimii 26 de ani si terminand cu problemele actuale cu care se confrunta din ce in ce mai multe tari, precum coruptia, securitatea energetica si chiar terorismul”.
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Lifestyle
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici