Anunturi online!

Stiri noi: Nu reprezinta nici un element de noutate faptul ca Facebook a ajuns sa influenteze viata oamenilor, mai ales atunci cand vine vorba de alegerea unei destinatii de vacanta., Lifestyle

Image Credits - Sursa imagine: herbertkikoy.com
Nu reprezinta nici un element de noutate faptul ca retelele de socializare au ajuns sa influenteze viata oamenilor, mai ales atunci cand vine vorba de alegerea unei destinatii de vacanta.

Un studiu al celui mai mare operator de turism online din Romania, Paravion, arata ca aproximativ 45% dintre romanii din mediul urban in varsta de pana la 34 de ani, cu studii medii sau superioare, isi planuiesc vacantele bazandu-se pe fotografiile sau impresiile prietenilor lor de pe Facebook.

Cu o pondere de aproximativ 60%, femeile din mediul urban active pe Facebook reprezinta categoria cea mai influentata de retelele de socializare in alegerea destinatiilor de vacanta.

Un sfert dintre femeile cu varsta cuprinsa intre 25 si 34 ani, care sunt active pe Facebook, casatorite sau intr-o relatie, sunt cele mai active in domeniul turismului. Ele prefera destinatii romantice, cum ar fi Paris si Praga, dar si insorite, cum ar fi cele de la Barcelona, Roma sau insulele grecesti.

Barbatii din me ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Lifestyle
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici