Anunturi online!

Stiri noi: Absolventii de Bacalaureat: admiterea la facultate in 2015 se va face pe baza de examene in functie de locurile libere, Lifestyle

Update din: 16 iunie 2015

Pe data de 3 iulie 2015 va avea loc ultima proba de la Bacalaureat, urmand ca pe data de 6 iulie sa fie afisate rezultatele si chiar solutionate contestatiile.

Dupa acest examen, absolventii se pot gandi la admiterea la facultate. Si in acest an, oferta de admitere in facultati este variata astfel incat cei care au terminat liceul si au luat bacalaureat sa isi aleaga domeniul favorit in care vor sa profeseze in viata.

Ca si in ceilalti ani, la unele facultati, admiterea se va face pe baza de examene in functie de locurile libere cu conditia ca media generala minima sa fie cinci. La unele facultati, se va tine cont de media generala a anilor de liceu si de nota finala obtinuta la bacalaureat.

Inca din luna februarie, Ministerul Educatiei a hotarat si a pus la dispozitia celor interesati pentru a se informa despre admitere, criteriile generale de admitere in invatamantul superior.
Cea mai mare importanta si care reprezinta o conditie obligatorie de ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Lifestyle
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO