Anunturi online!

Stiri noi: Indiferent de conditia fizica pe care o ai beneficiile inotului se fac vizibile atat la nivel fizic prin modelarea muschilor cat si la nivel mental prin destresare si relaxare, Lifestyle

Indiferent de conditia fizica pe care o ai beneficiile inotului se fac vizibile atat la nivel fizic prin modelarea muschilor cat si la nivel mental prin destresare si relaxare.

Iata mai jos 8 dintre cele mai importante beneficii ale inotului:
1.Antreneaza intregul corp. Indiferent de stilul tau, inotul iti pune in miscare toti muschii corpului. In plus, efortul pe care il faci in apa timp de 30 de minute valoreaza cat 45 de minute pe uscat.

2.Ofera o bunastare generala. Inotand cate 30 de minute de trei ori pe saptamana si alegand un stil de viata si o dieta sanatoasa si echilibrata, ai ocazia sa obtii o stare generala foarte buna si o perspectiva mentala pozitiva.

3.Detensioneaza si relaxeaza. Chiar daca stresul este prezent la tot pasul in lumea moderna si iti vine sa tipi la un moment dat, cu ajutorul inotului te poti destresa si iti poti reduce anxietatea sau chiar depresia. Inotul este foarte bun pentru a avea un somn bun.

4.Arde caloriile. Inotul este una din cele m ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Lifestyle
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO