Anunturi online!

Stiri noi: Nu foarte multa lume stie despre aceasta zi, dar cu ajutorul presei on-line am aflat si noi de aceasta zi a parolelor, IT Multimedia

Image Credits - Sursa imagine: yoda.ro
Nu foarte multa lume stie despre aceasta zi, dar cu ajutorul presei on-line am aflat si noi de aceasta zi a parolelor. Ea are ca si rol de a informa publicul sa isi creeze parole foarte complexe care sa continua mai mult de 8 caractere.

Sau discutat si despre anumite greseli pe care oameni le fac: Una dintre ele este folosirea unei singure parole la toate conturile. Il al doilea rand sa facut precizare si la cum sa se aleaga o parola puternica dar si despre cum anumit hacker o pot sparge.
Cum sa alegem o parola sigura, specialistii in acest domeniu spun pentru a avea o parola unica, sigura si bineinteles greu de spart ea trebuie sa continua litere mari, litere mici, nelipsitele numere dar si simboluri.

Cum se sparg parolele: Se folosesc anumiti algoritmi care cauta nume din dictionar ori anumite nume. Este foarte important sa aveti parolele diferite la conturi. Sunt anumite softuri pentru a retine parolele cum ar fi „password manager”.

Avem un top de parole slabe si foart ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
IT Multimedia
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici