Anunturi online!

Stiri noi: Allview a lansat V2 Viper S, primul smartphone ce integreaza conceptul FastPass, IT Multimedia

De curand, a avut loc lansarea primului smartphone din lume ce integreaza conceptul FastPass. Noul smartphone lansat de Allview este V2 Viper S. Acesta are specificatii tehnice avansate dintre care conectivitate 4G, doua sloturi SIM si procesor de mare viteza cu opt nuclee.

Lucia Peticila, General Manager Allview a declarat „Dezvoltat impreuna cu Google si MediaTek, V2 Viper S este primul smartphone din lume ce integreaza conceptul FastPass, o solutie menita sa ofere utilizatorului cat mai multa libertate in a-si alege aplicatiile care-l intereseaza. Cu un sistem aerisit, optimizat și stabil, V2 Viper S atinge viteze de reactie ce rivalizeaza cu cele mai populare telefoane inteligente ale momentului”
Retelele 4G LTE ofera disponibilitate pe doua benzi si anume, in banda FDD si in banda TDD. Diagonala ecranului de 5.5 inci cu rezolutia FullHD cu diagonala 10800×1920 pixeli impreuna cu alte specificatii tehnice cum ar fi 3GB memorie RAM si 32GB spatiu intern de stocare il ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
IT Multimedia
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici