Anunturi online!

Stiri noi: Autoritatea care mentine domeniile web cu extensia .ro (ROTLD), intentioneaza sa introduca o taxa anuala de utilizare pentru domenii .ro incepand cu luna iulie a acestui an, IT Multimedia

Image Credits - Sursa imagine: www.abonamenteservice.ro
Institutului National de Cercetare-Dezvoltare in Informatica (ICI) cu sediul in Bucuresti, autoritatea care mentine domeniile web cu extensia .ro (ROTLD), intentioneaza sa introduca o taxa anuala de utilizare pentru domenii .ro incepand cu luna iulie a acestui an.

Cei care doresc sa-si inregistreze un nou domeniu .ro dupa 1 iulie, vor trebui sa plateasca o taxa initiala de 39 de euro plus TVA, care va acoperi primii cinci ani de utilizare a acelui domeniu. Dupa cei cinci ani, utilizatorii vor plati taxe anuale de 7,8 euro pentru a-si pastra domeniul.

Structura de taxare actuala prevede ca oamenii trebuie sa plateasca o singura data suma de 39 euro, atunci cand isi cumpara domeniul, dupa care il pot utiliza pe viata gratuit.

Noile impozite anuale se vor aplica si celor care deja si-au inregistrat domenii. Astfel, cei care si-au achizitionat domenii inainte de 1 iulie 2012, vor trebui sa plateasca taxa anuala de intretinere pana la 1 octombrie 2017. Cei care si-au inregistrat do ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
IT Multimedia
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici