Anunturi online!

Stiri noi: Tehnologia a avansat o data cu ia si tehnologia WI-Fi a ajuns din ce in ce mai moderna. O data cu modernizarea routerului oameni se confrunta cu anumite probleme, IT Multimedia

Image Credits - Sursa imagine: gadget.ro
Tehnologia a avansat o data cu ia si tehnologia WI-Fi a ajuns din ce in ce mai moderna. O data cu modernizarea routerului oameni se confrunta cu anumite probleme. Principalele probleme sunt semnalul si viteza de calitate scazuta la anumite routere.
WI-FI utilizeaza retelele locale de comunicatie (LAN), fara fir (WLAN), acesta sistem este suportat de toate sistemele de operare moderne pentru PC.

Ele sunt interconectate prin unde, infrarosii si alte metode fara fir, ele sunt o solutie alternativa la retelele cu fir.
De ce nu avem semnal la router una dintre cauze este distanta. Telefonul este la o distanta foarte mare de router. Una din solutile care va pot reda un semnal mai bun este asezarea routerului la o inaltime mai mare. O alta solutie este repeater WI-fi, acest dispozitive ia semnalul de la routerul principal asa aria de acoperire o sa fie mult mai mare.

Cand vrem sa achiziţionam un router sa aibe mai multe antene, cu cat mai multe cu atat mai bine. O alta problema est ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
IT Multimedia
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici