Anunturi online!

Stiri noi: Pentru ca sensul cuvantului "informatie" sa poata fi inteles corect trebuie cunoscute si avute in vedere alte cateva concepte, IT Multimedia

Update din: 15 August 2013

Putem trai fara informatii?

Data de astazi este: 15.08.2013 Informatia este: ma aflu în fata calculatorului. Deci, data reprezinta o însiruire de caractere numerice sau alfa numerice, care au o anumita semnificatie, iar informatia se obtine în general din prelucrarea datelor. Datele si informatiile reprezinta componentele primare ale sistemului informational. Se poate spune ca orice informatie este o data dar nu orice data este o informatie, ci numai aceea care are pentru receptor un caracter de noutate (de exemplu, 1 decembrie).

Pentru ca sensul cuvântului ”informatie” sa poata fi înteles corect, trebuie cunoscute si avute în vedere alte câteva concepte (semnificatie,cunoastere, adevar, reprezentare, stimul mintal, eruditie, cultura, comunicare, redundanta, feedback s.a.) precum si regulile (sau seturile de reguli) asociate acestora. Informatia este esentiala în zilele noastre.

De exemplu, materiile la facultate pentru a doua zi, sunt ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
IT Multimedia
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici