Anunturi online!

Stiri noi: Gabriela Firea: Cetatenii capitalei vor avea acces gratuit la internet Wi-Fi in toate mijloacele de transpot in comun, precum autobuzele, tramvaiele si troleibuzele administrate de RATB, IT Multimedia

Image Credits - Sursa imagine: playtech.ro
Cetatenii capitalei vor avea acces gratuit la internet Wi-Fi in toate mijloacele de transpot in comun, precum autobuzele, tramvaiele si troleibuzele administrate de RATB, a anuntat primarul general Gabriela Firea intr-un comunicat de luni.

Mai mult decat atat, RATB ar putea introduce, de asemenea, o aplicatie care ar permite utilizatorilor sa gaseasca rute de autobuze sau tramvaie si sa stie cand vor ajunge in statie, relateaza Mediafax.

Cu toate acestea, termenul limita pentru punerea in aplicare a acestor proiecte nu a fost specificat.

"Cu votul dumneavoastra de astazi si cu propunerea pe care o fac, Regia Autonoma de Transport Bucuresti va initia o procedura prin care atat in autobuze, tramvaie si troleibuze se va instala internet wireless gratuit pentru toti calatorii care vor beneficia de transport de calatori, atat cu autobuze, troleibuze si tramvaie.

De asemenea, tot printr-o aplicatie, pe care o va organiza de asemenea regia, calatorii vor putea sa afle care este ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
IT Multimedia
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici