Anunturi online!

Stiri noi: La alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, Expert Forum, in parteneriat cu Funky Citizens, va organiza un centru de informare si asistenta electorala, IT Multimedia

La alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, Expert Forum, in parteneriat cu Funky Citizens, va organiza un centru de informare si asistenta electorala; si il vor pune la dispozitia celor interesati platforma www.votcorect.ro si numarul de telefon Telverde 0800 080 200, la care se va raspunde la ''intrebari legate de ziua votului si se ofera asistenta pentru sesizarea neregulilor, se arata intr-un comunicat de presa''. 

''Platforma www.votcorect.ro contine un formular prin care orice cetatean poate sesiza nereguli din campania electorala sau din ziua votului. Fiecare dintre sesizarile transmise va fi atent analizata, vom raspunde si vom acorda asistenta, unde este cazul. Platforma va include si o sectiune cu raspunsuri la intrebarile cele mai frecvente legate de votare: proceduri de vot, proceduri legate de organizarea alegerilor, decizii ale birourilor electorale, regulile de observare sau cele de sesizare a neregulilor.

Telefonul Telverde 0800 080 200 va functiona in z ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
IT Multimedia
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici