Anunturi online!

Stiri noi: Joburi si salarii de peste 3.500 lei: Tinerii care termina studiile universitare isi doresc ca imediat dupa ce ies de pe bancile facultatii sa gaseasca un job bine platit, ceea ce nu se intampla intotdeauna, IT Multimedia

Image Credits - Sursa imagine: bugetul.ro
Tinerii care termina studiile universitare isi doresc ca imediat dupa ce ies de pe bancile facultatii sa gaseasca un job bine platit, ceea ce nu se intampla intotdeauna.

''Potrivit Smartree, unul dintre liderii din Romania pe piaţa de externalizare a proceselor de HR, facultătile cu profil de inginerie software sau de Limbi Straine sunt cele ai caror absolventi isi gasesc cel mai repede un job bine platit, imediat după finalizarea studiilor, avand, totodata, sansa unei ascensiuni rapide in cariera''.

Tinerii care termina Politehnica, Limbile Straine, Medicina, Cibernetica isi vor gasi usor un job bine platit imediat dupa terminarea studiilor sau chiar din timpul acestora.

Raluca Peneş, HR Coordinator Smartree a declarat ca salariul unui tanar absolvent de IT poate fi de 3.500-4.000 lei net. Absolventii de Limbi Straine pot avea salarii mai mari daca sunt cunoscatori de limbi exotice, pot ajunge la 4.000 lei net, comparativ cu cei care au studiat franceza, italiana, engleza ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
IT Multimedia
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici