Anunturi online!

Stiri noi: iNES GROUP, cel mai mare operator independent de telecomunicatii din Bucuresti, va lansa in Noiembrie primul canal 4K/Ultra HD, IT Multimedia

iNES GROUP, cel mai mare operator independent de telecomunicatii din Bucuresti, va lansa in Noiembrie primul canal 4K/Ultra HD.
Canalul TV, numit FunBox 4K/UHD, este detinut de grupul media britanic SPI International, care ofera mai mult de 30 de canale de televiziune in mai multe tari din Europa de Est si America Latina.

FunBox 4K/UHD difuzeaza emisiuni despre calatorii si natura (cele mai frumoase si mai misterioase locuri din lume), documentare (atractii unice din punct de vedere istoric si cultural), arta si cultura (seriale despre arta sau opera live, secrete istorice, mistere stiintifice si raspunsuri la intrebari cheie), sporturi extreme (aventuri printre cele mai salbatice locatii), filme si seriale TV (productii premiate la festivaluri internationale).

Pentru a se putea bucura de calitatea imaginii si caracteristicile programului TV, utilizatorii trebuie sa detina televizoare UHD cu tehnologie 4K.
De asemenea, iNES Group ofera internet in banda larga, telefonie fixa s ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
IT Multimedia
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici