Anunturi online!

Stiri noi: HP Z1 Workstation este un All-In-One cu performante demne de invidiat pentru orice indragostit de IT, IT Multimedia

Update din: 03 Septembrie 2012

Sistemele All in One au aparut de putin timp in universul IT, cativa ani, cu toate acestea apar din ce in ce mai des modele noi care includ ultimele tehnologii in domeniu si configuratii de ultima ora.
Va prezentam acum HP Z1 Workstation, un all-in-one de exceptie asa cum ne-a obisnuit pana acum Hewlet Packard. Dimensiunile acestui sistem sunt mai mult decat generoase. Atat diagonala ecranului (27 de inci) cat si greutatea care depaseste 21 de kilograme. Ca dimensiuni retinem: 66.04 X 41,91 X 58,42 (totul in centimetri)

Ecranul, dupa cum am spus mai sus, are diagonala de 27 de inci (in jur de 67 centimetri) Imi aduc aminte cu nostalgie de primul meu monitor LCD, cumparat prin anul 2005, care avea 14 inci si la care ma uitam ca la masini straine… Luminozitatea si stralucirea ecranului IPS ale acestui all-in-one demonstreaza ca HP Z1 a fost conceput in special pentru editare grafica ce necesita relevarea celor mai mici detalii!

Ecranul are un un ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
IT Multimedia
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici