Anunturi online!

Stiri noi: Peste doua treimi dintre utilizatorii de internet din Romania, Ungaria, Luxemburg si Germania au folosit calculatoarele de tip desktop pentru a naviga pe internet in 2016, comparativ cu 54% dintre utilizatorii de internet din UE, IT Multimedia

Image Credits - Sursa imagine: playtech.ro
Peste doua treimi dintre utilizatorii de internet din Romania, Ungaria, Luxemburg si Germania au folosit calculatoarele de tip desktop pentru a naviga pe internet in 2016, comparativ cu 54% dintre utilizatorii de internet din UE.

La polul opus, doar 25% dintre utilizatorii de internet din Irlanda au folosit computerele desktop.

In acelasi timp, doar 37% dintre utilizatorii romani de internet au navigat pe web folosind laptop-uri, in comparatie cu media UE de 64%. Numai Italia a avut o cota mai mica de utilizatori de internet care au folosit laptop-ul, si anume 31%. In Olanda, circa 80% dintre surferi de internet au folosit laptop-uri.

Telefoanele mobile si smartphone-urile au fost cele mai populare dispozitive in randul utilizatorilor de internet din UE. Aproximativ 79% dintre internautii europeni au folosit telefoanele mobile, cu ponderi variind de la 55% in Republica Ceha la 93% in Spania.

In Romania, 70% dintre utilizatorii de internet au navigat on-line prin intermediu ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
IT Multimedia
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici