Anunturi online!

Stiri noi: Doi antreprenori si cineasti danezi Cecilia Valsted si Lars Brusk au lansat IndieFrame, o aplicatie prin intermediul careia oricine poate deveni un "reporter de smartphone", IT Multimedia

Doi antreprenori si cineasti danezi Cecilia Valsted si Lars Brusk au lansat IndieFrame, o aplicatie prin intermediul careia oricine poate deveni un "reporter de smartphone". Ei au ales Romania pentru lansarea oficiala a aplicatiei lor.
IndieFrame este o platforma de distributie digitala, care poate sa transforme o fotografie sau un clip video realizat cu telefonul mobil in stire, cu posibilitatea distribuirii acesteia pe toate canalele media sau folosirii in productia de film.

Utilizatorii pot incarca clipurile video si fotografiile in aplicatie, insa in schimbul unei sume de bani. Astfel, orice persoana care doreste sa foloseasca IndieFrame, cum ar fi agentiile de media, o pot cumpara cu usurinta.
Aplicatia, care a avut premiera mondiala in Romania, a necesitat o investitie de 250.000 de euro si o luna si jumatate de munca. Firma care a creat platforma aplicatiei este o companie romaneasca de IT.

Creatorii de continut vor primi 80% din suma castigata pentru fotografia sau cli ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
IT Multimedia
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici